19 februari 2011

Soligt på Rödhakevägen (film)

Idag har vi varit ute vid tomten och filmat. Kul att se hur det växer fram. Det går fort när det väl sätter fart. Idag kunde vi se vart rören kommer upp, och att de stämmer överens med ritningen. Då fattade vi också vart huset hamnar i förhållande till tomtgränsen och blivande mur.

Kolla gärna in filmen, kan nog kännas lite rörigt för er som inte vet hur de ser ut på riktigt. Nu är det iallafall mindre än 3 veckor innan huset står på plats. Hoppas vi iallafall.

3 kommentarer:

 1. Spännande!

  Ser fram emot inflyttningsfesten! :-)

  SvaraRadera
 2. Oj Oj.. Vilken spännande resa ni har! Känns det konstigt att om tre veckor står ert hus där?? Det är ju ofta så att när allt förarbete är klart så går det ganska fort att få upp ett skal... Lycka till och det är Kul att följa bloggen. Har gjort det ett tag men har inte lämnat något "avtryck" innan! Ha det gott och hälsa din andra hälft;) Gabriella

  SvaraRadera
 3. Gabriella, kul att du följer med. Det kommer säkerligen vara en hel del inlägg om huset framöver. Ska bli så spännande. Det är inte förens nu man fattar att det är på riktigt. Jag ska hälsa kusinen! Hälsa du med till de dina!

  SvaraRadera