8 februari 2011

My Birthday


Årets födelsedag har varit fantastisk. Den började tidigt. 05.50. Jag åt nyupptäckt frulle, yoghurt och kesella. Jag öppnade mitt paket med de snygga örhängena. Jädrars vad snygga de är. Jag har haft dem på mig hela dagen.

Därefter skjutsade jag Johan till stationen (just det var lite tråkigt faktiskt, att han inte är hemma när jag fyller år).

Sen åkte jag till KMTI och körde Spinning med Stabbe och Åsa! Efter spinningpasset fanns det tid kvar för att köra lite boxning. Helt strålande! Vilken bra start på dagen.

Under tiden jag är på KMTI ringer My och säger att jag är med i tidningen (se förra inlägget). Shit, jag blir så glad. sen har dagen gått bara uppåt, mina elever och kollegor har uppmärksammat mig och gratulerat för födelsedag och för de fina orden i tidningen.

Vem som än skickat in inlägget. Tack, jag är jättetacksam och kommer leva på detta resten av mitt år som 33. Tror inte de vet att jag fyller år idag, det var nog en slump. Jag är iallafall väldigt stolt och skryter om det som bara den utan att skämmas över det.

Nu sitter jag med broder Henrik. Han hade bakat bröd, vi har fikat och ätit semlor. Nu laddar vi inför styrketräning och boxpass. Då ska min födelsedagsremix spelas som jag fått av Stabbe. Vilket ös det kommer bli!

1 kommentar:

  1. Vilken härlig dag du har haft! Du har smittat av dig med din positiva energi hela dagen. Det är guld värt! :)

    SvaraRadera