19 februari 2011

Helgernas skidturer

Det börjar kännas som en tradition att köra skidor på helgerna nu. Vad som är synd är att jag inte hållit koll på hur många mil det har blivit totalt. Idag blev det 17 km. Skulle tro att turerna ligger någonstans mellan 1,2 och 2,0 mil varje gång. Jag borde rimligtvis snart ha åkt 20 mil i vinter.

På veckorna är det svårt att få till skidturerna, då har det blivit löpning istället. Lite glint är det att springa vissa dagar dock. Skönt att kunna åka skidor och springa. Håller konditionen uppe. Skidturerna tar mer energi, medans löpningen ger mer för pulsträningen.

Idag har solen gett mig lite bränna i ansiktet. Solen står högre upp och det är jätteljust ute på fälten. Lapar solenergi, det blir jag pigg av. Det är till och med så att solstrålarna bränner lite grann när man står i solen. SKÖNT!

2 kommentarer:

  1. Tänk vad solen kan ge... Man blir ju superpigg och glad. Jag är impad av dina skidturer och joggturer. Vilken kondis du måste ha! Du skulle varva mig två gånger om vi skulle springa tillsammans, hahahaha! Kör hårt!

    SvaraRadera
  2. Ha, ha, ha kanske det Elin. Vi har ju lite olika mål där för tillfället. Men det är grymt skönt att åka skidor. 10 ggr bättre än löpning kan jag säga.

    SvaraRadera