9 januari 2011

Smartboard

Jag är kär! I en Smartboard. Min undervsining kommer att gå till historien med hjälp av denna mojäng. Jo det är sant faktiskt! Vilket verktyg!

I och med detta inlägg borde Smartboard nästan ge mig en egen privat Smartboard.

För dig som inte vet vad detta är så är det en jättestor interaktiv skrivtavla som man kopplar sin dator till och har lektioner och för anteckningar och hämtar bilder med mm, du kan göra allt du gör på en dator och en skrivtavla, filmduk på en gång och lite till. Helt underbart. Jag är i himlen.

Smartboard

På tisdag åker jag till London och deltar på BETT! Europas största IT och pedagog mässa. Mycket bygger på Mac, men det gör inget jag börjar bli lite intresserad av dem.

1 kommentar:

  1. Jag är också kär... Jäklar vilken bra grej! Jag kommer använda den hur mycket som helst. Sitter nu och gör en presentation till svenskaprofilen imorgon och idag har vi enkelt och snabbt läst och sett spanska nyheter :) Lovely!

    Hoppas du får det bra på resan! Kram kram!

    SvaraRadera