26 januari 2011

Pinsamt

Ibland uppstår pinsamma situationer under en löptur. Dagens löptur innehöll några.
För det första kan min mage protestera ibland när jag springer, detta kan bland annat hända om jag inte har gått på toa de 4 gånger per dag jag måste gå för att göra nummer 2.
(Sant faktiskt)
Idag var en sådan dag. Det innebär att jag måste lägga av en och annan brakare under färden, nu var det ju Johan som var med och han är van, men ibland måste man ju springa om någon. Endera så håller man sig, vilket inte är bra för då blir det bara värre senare. Idag blev det värre och värre så jag fick vika av och springa hemåt efter sisådär 45 min, då hade jag kanske en kvart hem. Under denna kvart får jag liksom attacker så jag är tvungen att sakta ner för att det inte ska hända något riktigt, riktigt pinsamt, När jag saktar ner kommer en cyklist och cyklar om, självklart var jag helt enkelt tvungen att släppa en brakare och strunta i att brakare är pinsamma, så det vara bara att gilla läget. Denna cyklist cyklar väldigt långsamt, och när jag senare börjar öka tempot igen för att komma hem snabbare, då springer jag ju såklart ikapp. Det är pinsamt att springa ikapp cyklister annars tycker jag, men den här gången var det liksom extra pinsamt så att säga. Jag var helt enklet tvungen att komma hem så fort som möjligt, så tanken på att inte köra på när det gick var uteslutet.
För alla som undrar så klarade jag mig hela vägen in på toa hemma.
Ibland är toabesök mer underbara än andra.

2 kommentarer:

  1. Hahaha, jag fy vad jobbigt det kan bli ibland. Jag sitter här och småler för mig själv :)

    SvaraRadera
  2. Nästan en Gunde alltså ;)
    /Amelie

    SvaraRadera