8 januari 2011

Nostalgi Australien

Jag var bara tvungen att lägga upp några kort från resan till Australien för fem år sedan. Jag hade så gärna åkt utomlands NU! Istället regnar det utomhus, all vacker snö tinar bort. Jag gillar vinter med snö inte snöslask!
Här får ni iallafall några bilder att njuta av. Jag njuter i fulla drag och kan återskapa känslan jag hade när jag var där. Underbart!

De 12 apostlarna som står längs Great ocean road nedanför Melbourne

Bondi Beach Nyårsdagen -06. 45 grader. Johan och Stefan fick tillsägelser att smörja in sig med solkräm av badvakterna. Alla parasoll var uthyrda så vi fick hyra ett litet tält som vi satt under. på kvällen fick vi smått panik, var som att gå i en bastu, där vindarna kändes som att någon blåste med hårtork. har aldrig upplevt den värmen varken före eller efter. Sen började det blåsa och vi kunde sova i våra rum utan AC den natten också.

Fyrverkerierna på Nyårsatfon -05 i Sydney. Går inte att beskriva med ord. Magiskt i 30 min. Hela bron exploderade flera gånger.


Utsikt från 29:e våningen tror jag det var, i Surfers Paradise. Var som ett Disneyland hela staden. Ägs av japaner!Fraiser Island, som består helt av sand och Cofferocks som de kallar det. Som svart sten fast mycket poröst.


Frasier Islands sötvattensjö. Sanden används för att polera guldsmycken.


Vår segelbåt som storseglet gick sönder på. Vi var ute runt Barriärrevet i 3 dagar, snorkling, bad, öpromenader mm. Mest spännande och det jag kommer ihåg mest av på hela resan.


På samma båt, en fläta var praktiskt att ha i håret då vi fick dusha 2 min per dag, för att få bort saltet.


Båte igen, vi var nog 16 ombord tror jag.Topp 10 beacher i världen.
För 5 år sedan hade vi bott i vårt förra hus i 6 månader.
Om drygt 6 månader bor vi i vårt nya hus!
Det ser jag fram emot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar