7 januari 2011

Massage

Ohoj!
Massage lär det bli mer av, det kan jag lova. Prisar Marie på KMTI! Grymt bra tjej på massage. Jag har fått stretchmåsten.
Mina vader är som stockar, vilket de varit sedan jag varit 10 måste stretchas mera. Har haft problem med dem hela livet. Allt från växtvärk/värk till benhinneinflamation, stumhet vid löpning, gång i uppförsbacke eller löpning, ja det hänger i med andra ord, mera stretch där. Utsida lår var tight, kan ge löparknä i längden, det vill jag inte ha så det är bara att börja töja den muskeln. Samtidigt som musklerna runt knät också var lite strama kan det innebära katastrof vid löpning. Nacken var ett kapitel för sig. Mycket spänt! men jag har ju inte ont sa jag, nehej, men du kommer garanterat få snart! Okej då! Stretch där med, sist men inte minst, filéerna i ryggen. Kan orsaka ryggskott. Stretcha, stretcha!

Jaha, då har man fått några till restriktioner att hålla sig till!"
kände mig riktigt urladdad efter och frös en del. Dricka vatten fisk jag som order också!
Ooops ska nog gå och dricka ett glas till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar