3 januari 2011

Lite inspiration

Jag har hittat en ny sida igen, eller rättare sagt hittat den igen. Ååå vad fina saker de har. Nästa gång jag ska till eller åker igenom Falun då åker jag dit.
Har fastnat lite i stilen Industry vintage av någon anledning. Den går att kombinera med romantik, maskulint, modernt mm. Det gillar jag.
Lite bilder från Norrgården.

Alla dessa prylar är sånt jag vill ha. I somamr blir det att gå på auktion. Dessutom bär det snart iväg till Formex mässan också. Inköp till svärmors butik. Kan alltid försöka få henne att köpa hem i denna stil som är så omtyckt just nu.
Lampan ovan har hon redan en liknande fast grå. Jag har lagt beslag på den. Behöver två dock.
En kökssoffa blir det att spana på på auktioner. I hallen ska jag ha ett runt gammalt bord för olika arrangemang, ett typsikt amerikanskt sätt att möblera tror jag. Iallafall om man ser på film. Oftast i sådana där pampiga hus med dubbel trapp upp till övervåningen. Riktigt så pampigt blir det inte, mer vintage med mitt hittade guldkorn (omklädningsrumsskåpet från källaren ni vet) och ett slitet bord och kanske några snygga stolar till det.

Kommer försöka efterapa denna stil på övervåningen i huset.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar