14 januari 2011

I-Pad

Idag ska det bli massor gjort, ivag pa foredrag om I-pad, som for ovrigt ar helt sjukt populart har, alla har en. I skolorna anvander de dem som bocker, det gor de med datorerna ocksa. fri tillgang overallt de skolor vi besokt, det ar underbart. Barnen anvander dem till att soka info, gora musik som beskriver olika saker, redovisningar, kommunikation mm, mm.
Igar korde jag mitt styrkepass pa gymmet, det gick bra, men bankar och bankpresstallningen var ngt anorlunda sa det fick bli nagot lagre vikter dar, annars korde jag pa.
jag har lyckats med att ladda ur min dator ocksa, det gor att ajg inte kan anvanda den, det gar inte att ladda den i i uttaget pa toan namligen, bara telefonen som funkar dar verkar det som.
Nu ska ajg leta upp Stratton Street och ta mig dit!
I morgon aker jag hem, det har gatt fort har.

2 kommentarer:

  1. Verkar iPad fungera bra? Man kanske borde köpa en så småningom?

    SvaraRadera