12 januari 2011

Gym i London

Oj, oj. Detta med cardio verkar enormt stort här. Gymmet jag var på idag hade 25 löpband och 20 cyklar, 20 crosstrainer och en massa andra typer av cardiomaskiner. Däremot var gymdelen minimal. Kan ju iofs hända att detta gym specialiserat sig på cardio. Det hade dessutom en simbassäng och en bubbelpool med bastu. Grejt!
Jag sprang på löpbandet som var av märket Technogym, känner jag igen, de hade medecinbollar som oss, de hade kettelbells samt 6 vibrationsmaskiner, det har vi 1 hos oss. Det låg människor överallt på dessa i olika ställningar. Hmmm tänkte jag, men okej. Mycket fräsch anläggning med massor av personal, det har de iofs oavsett vart du går in vare sig det är en klädbutik eller ett gym. 3 personliga tränare i gymmet till exempel, 3 personer i receptionen. Det är mycket. Samt flera andra också på olika platser, 1 städerska i damernas omkl. rum. Tror hon gick där hela tiden typ.
Body Combat passet var bra, men instruktören var något ostrikt, om jag jämför med andra Body Combat klasser jag varit på. Lite flamsigt och ofokuserat. Jag kan också meddela att här är det helt okej att som tjej träna i endast sportbh. Så nu ska jag också köra utan linne i morgon. He, he! Nej det vågar ajg inte, är för feg. :(
Gymmet var fantastiskt frächt och påkostat, bra cardiomaskiner och gott om folk, gymdelen var kass. Coolt med bassäng. I Gymmet kunde man också få korta träningstider med en coach som stod på ett schema. De var ju tre stycken så det var bara att grabba tag i en när tiden för passet började. Bra grej tyckte jag.

2 kommentarer:

  1. Nä, träna i enbart linne är nog kanske lite väl vågat :)
    Det verkar vara ett stort gym och MÅNGA cardiomaskiner. Man tycker ju kanske att gymmet borde vara större, eller? Visst är det roligt att se och testa något annat och jämföra.

    Nu kommer du snart hem. Du är efterlängtad! Kram!

    SvaraRadera
  2. Inte linne, jag menar sportbh...

    SvaraRadera