18 januari 2011

Fulla hus

Jäklar vad kul, igår hade jag fulla klasser på båda mina pass. Helt fantastiskt kul, vad taggad jag blir!


Jag kan känna att det är lite svårt att lägga nivån bra så det passar alla. Många nya kunder som är där för första gången och som inte kört aerobic förut och sedan de som kör mycket aerobic. Kanske ska byta ut något steg så att det blir lättare, eller så lägger jag 1.a blocket sist istället, det är det som är svårast. Jag upplever dock att alla kunder hänger med, är man där för första gången är det ju alltid lite svårt, man får ge det två gånger minst. Jag har kvar min koreografi lääääänge dessutom. Jag har iallafall bett tjejen som hade ACM-passet innan mig vara med en måndag för att kolla av nivån. hon kommer om två veckor. Jag skriver ner min feedback då.

Det är så roligt att så många väljer KMTI, häng i nu goa kunder! I gymmet hade vi 50 personer samtidigt på nedervåningen igår. WOW!

1 kommentar: