22 januari 2011

Filmer jag gillar
Jag tittar väldigt mycket på film, faktiskt extremt mycket tror jag. Minst 3 filmer varje vecka iallafall. Det värsta är att jag inte kommer ihåg vad de heter. Jag har en förkärlek till historiska krigsfilmer och då är så klart Braveheart den som står överst på listan, en annan krigsfilm som jag gillar mycket, dock inte historisk är Black Hawk down sen är så klart menige Ryan riktigt bra.

Sen kan man ju undra över mina andra val, Avatar gillar jag skarpt och Trolltyg i tomteskogen har varit en favorit sedan jag var pytteliten.

Serier som jag gillar är Dexter, True Blood och Vampires Diary. Jag tror faktiskt att jag gillar fantasykategorin väldigt mycket, både för serier, filmer och böcker. Harry Potter är till exempel också bra filmer men framför allt böcker. Sagan om ringen filmerna fixar jag, de är underbara, men orkar inte läsa böckerna tyvärr. Så det får blir krigsfilmer, gärna historiska och fantasyfilmer som hamnar högst på listan. Den som vill bjuda mig på bio ska ha det i åtanke. Det värsta jag vet är komedier, framför allt romantiska komedier. Det går bort helt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar