20 januari 2011

9 blev det och fler rekord på det

Då var det klart. Elin gissade rätt :) 9 reps blev det. Här ser ni en film på detta.
Analys
Jag är riktigt impad faktiskt! 9 blev det, och det är jag nöjd med! En analys kring rekordet är att de två första repsen var lite instabila och jag hamnade långt fram vid nedgången, sen gick det bättre, på den 7:e studsade det lite på bröstkorgen, på den 9:e kände jag att jag fixar en till , men sen gick det väääldigt segt.
Tack för hjälpen och cochning Henrik och Johan för att du stod och passade.
Fler rekord
Latsdrag 13 reps på 100lbs 22/1-11
Axelpress 10 reps på 12 kg
Dipstest fixade 5 stycken, ostrikt 22/1-11
Chinstest 0 stycken 22/1-11
Springa milen löpband 44.47 min mitten av december
Nu väntar nya mål att nå. Jippie!
Det kommer att fillmas en hel del mer framöver,
just för att träna in tekniken och för att bli peppad. Lite kort ska också tas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar