12 december 2010

Växthus

Denna typ av växthus vill jag ha, där ena sidan är mot en teglad vägg. jag kommer att bygga upp en teglad vägg som växthuset ska sitta ihop med. Mitt växthus ska ge mig en plats att njuta.

Växthuset ska vara träfärgat om jag får önska. Såsom på bilden nedan och ha en uppmurad tegelmur runt sig såsom nedan.


Eftersom jag ska kunna njuta innuti växthuset utan arbete så kommer det innehålla stolar och en massa fina blommor i krukor. Gärna perenner!
Stora krukor med större arrangemang, det gillar jag. Inte småkrukor. Större ger mer och syns mer och torkar ut mindre. Förra året köpte jag två palmer som tål minusgrader, de står hos mamma nu. Hoppas de överlever. Gör de inte det, så får jag köpa nya helt enkelt. Växthuset kommer dock inte att byggas på en gång, men platsen för det är redan klart. Växthuset nedan har fel form men rätt känsla.Tänk när jag vid samma väder som det är idag kan sitta ute i växthuset bland en massa fårfällar, mössa, levande ljus, varm choklad och bara njuta. Det är jag det! (ibland iallafall ;))2 kommentarer:

 1. Hej
  Vad kul att du gillar växthuset som du har med på din fina blogg. Vill du veta mer kontakta mig gärna eller läs mer på www.swedengreenhouse.com.
  Under våren kommer vi med en del nyhter!
  Eva Halfwordson 0707746199

  SvaraRadera
 2. Eva: Ja jag blev tänd på det, det på bilden ovanför är inte heller helt fel. Jag återkommer säkert när det blir dags. Jag la till er hemsida på min blogg.

  SvaraRadera