14 december 2010

Laddning inför maxåk på 50 kg

I slutet på denna 6-veckorsperiod ska ett sjudundrande rejs göras på 50kg. Då blir det film igen, det lovar jag. Henrik tror på någonstans 10 repetitioner, minst 6. Jag ska ladda som tusan.
50 kilo här kommer jag
Känns redan nu att jag blir starkare, idag var det oförskämt lätt. Äter mer och ligger dessutom på lite plus i energi, det gör verkligen stor skillnad, vilket tryck man får. Jag känner mig svullen i musklerna, men jag måste hålla kolla så det inte blir för många kilon plus bara, men energi ska det in iallafall.
Skidor
I morgon ska skidorna hämtas äntligen, vilket meck det var innan jag fick dem. Hämtas och lämnas på olika ställen. På torsdag blir det premiäråk. Mycket spännande! Mer om det på torsdag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar