15 december 2010

Inga ursäkter


Idag bar det ut igen i snön. underbart att komma ut och springa. Dessutom läste jag en artikel i Aftonbladet om alla prylar man kan ta till för en bekvämare löpning i snön och kylan. Har inte införskaffat några broddar än, men kanske ska prylgalenheten ta vid. Det finns iallafall inga ursäkter till att lägga löpningen på hyllan bara för att det är snö ute. Jag gillade turen idag. Skönt att springa ensam ibland, även om jag nog föredrar sällskap.ArtikelKörde mitt eventuellt sista gympapass på KMTI för alltid, iallafall för denna termin. Har inte kommit så många kunder på slutet. Kanske ordet "Intensiv" skrämmer bort några, eller så är det helt enkelt jag som inte stämmer ihop med kundernas förväntningar, alternativt stämmer inte passupplägget ihop med vad kunderna vill ha. Något är det iallafall. Vi ha kämpat på vi som varit där. Nu tar vi jullov från gympan ett tag och inväntar vårens schema. ACM på måndagar ska jag ha vet jag, sen blir det nog några boxpass, kanske något mer pass också, det får vi se.
Nästa vecka börjar julschemat! Julen närmar sig med stormsteg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar