21 december 2010

Gliiiiiiida in i mål...

Jag gillar att spurta, men inte mot ledighet. Då ska man liksom gliiiiiiida in i mål. Då känns det som bäst när ledigheten börjar. Tror faktiskt att jag kommer att just gliiiiiiida in i mål detta lov. detta lugn trots julshowsförberedelserna, men jag har inte så höga krav. Jag kör på improvisation till viss del. Har tränat lite uttryck hemma. Kan nog komma upp ett och annat klipp skulle jag tro efteråt. Eeeeehh, he, he, heeeeeee, som min karaktär säger ganska ofta.

Vad gäller träningen så har jag tänkt gliiiiida in i mål där också efter denna 6-veckorsperiod. Har lagt på mig 2 kilo vilket märks tydligt på styrkan. Maffigt skulle jag vilja säga. ;) och maffigare ska det bli, målet kommer att gliiiida in så lätt.

Det är dock för jävligt rent ut sagt med denna kyla, det funkar inte att varken springa eller åka skidor i -20grader. Ner till -15 är det okej, det fixar jag, men sen. Nja! Får abstinens som bara den. I morgon får det bli löpning på löpband intervall och cardiomoves, sen kör jag och Stabbe ett superduperpass med de kunder som önskar hänga med på Box Julspecial. Vi har kört igenom det två gånger, så jag lovar att det blir åka av. :)

Nu gliiiiider vi in Julen mina vänner!

1 kommentar:

  1. God jul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera