7 december 2010

Dagen då det ska hända massor

Idag händer det massor!

Efter jobbet blir det skidköp. Team Sportia och Intersport ska kollas in. Fanns lite olika förslag. Jag ska försöka få med en pannlampa också så att jag inte är så beroende av om det är lyse eller ej där jag åker.

I kväll kommer det stora testet köras också. Det kommer gå finfint, men jag är nervös redan nu kan jag säga. Varför då? Löjligt ju! Men det är ju ett mål jag har så det är väl därför. Jag ställer in löpbandet på 13,4km/h så kommer det gå lite fortare än 45 min på milen. Blir nog lite uppvärmning innan också.

På jobbet gäller det att fixa inloggningar till mellanstadiet för vår webbverktyg Unikum. Det är nästan klart. Sen blir det att göra matteprov, och att memorera uppträdandet jag ska framföra på vår julshow. Jag kan tyvärr inte avslöja något då det finns elever som läser här. Men ett filmklipp lovar jag att lägga upp när julshowen har gått av stapeln. Det är en tradition som vi har på Norrstrandsskolan. Lärare gör en julshow för eleverna varje julavslutning. Jag brukar vara med såklart. Spex är alltid kul. :)


1 kommentar:

  1. Lycka till ikväll! Du kommer fixa det galant! SPRING för livet :)

    Kram

    SvaraRadera