5 december 2010

Bröllopsdagen

Ringarna och bröllopsbuketten som kostade 75kr.

Ja vad säger man?! Vi är väl helt enkelt inte så romantiska av oss.
Igår kväll var det ju meningen att vi skulle ut och äta på restaurang trodde jag, men så blev det inte. Istället för att gå ut och äta fixade vi käk hemma och använde pengarna till att köpa nytt skrivbord. :) Jorå så blev det. Iväg till IKEA och sedan hem och montera. Jisses, det var den svåraste möbeln jag monterat från IKEA, värsta testet, men det gick fint till slut, dock vart jag helt slut av allt skruvande. Under tiden kollade Johan på hockey så klart. Jag fixade iordning alla mina kläder också. Vilken höjdare. Jag hatar kläder som inte är iordning. Grrr!

Kvällen erbjöd trerätters iallafall och film så klart.

Idag har jag varit och hälsat på kompisar, Johan har pulat med något som jag inte vet vad. Jag har fixat med inredning och kartonger, samt papper. Vi har varit ute och sprungit i "snöglöpet" samt kolalt på film. Yihaaa det kallar jag bröllopsdag det! :D Vi gör det på vårt eget vis kan man säga. Och vad är bättre än att träna just nu?


Så här snygg var jag för ett år sedan iallafall!

1 kommentar:

  1. Jo man gör det som är bäst för en själv, håller fullständigt med.
    Mamma

    SvaraRadera