10 november 2010

Träningen satt som ett smäck!

Igår satt träningen som ett smäck, bänkpressen var helt perfekt och riktigt strikt på 4*6*42,5kg. Elin var med och fick genomgång av sitt nya träningsupplägg av Henrik också. Kul att vara flera när man tränar även om man inte kör samma grejer. Det såg riktigt bra ut för Elin också. På lördag blir det körning igen, för mig, då kommer det gå ännu lättare i och med att jag vilar mer denna vecka från övrig träning. Har fått en liten känning i rumpan vilket har gjort att jag tagit det lugnare med konditionsträningen den här veckan från förra onsdagen. Är lite jobbigt att inte köra på, men det är bara att gilla läget. Jag dör ju inte och det är väl bra med vila ibland också. Toppa kroppen! Styrka för överkroppen kör jag och har kört box och aerobic med, har hoppat löpningen och de övningar som känns mest. Blir dock bättre och bättre och idag känns nästan inget alls, så till veckan ska det vara helt borta.

Undrar hur det går med löpträningen framöver med snö på backen och minus i luften, är jag lika sugen?! Nu börjar den hårda tiden då det bara är att bita ihop och köra. I december ska jag testa milen på tid, är förväntansfull och lite nervös för det faktiskt av någon anledning!

Igår var jag och Johan och kollade in lägenheten vi ska hyra och skrev på kontrakt. Jättemysig lägenhet, värre hade det kunnat vara, rymlig också, jag kommer trivas perfekt! Dessutom ligger det nära KMTI!

Igår och idag har mina elever varit och kört pass och fått föreläsningar på KMTI, de tyckte det var skojigt och vi lärare var mycket nöjda med deras insats. jag och Elin körde varsina pass igår och idag körde jag ett med dem. De har fått testa aerobic, box, spinning, cirkelträning och yoga.

1 kommentar:

  1. Löpning på snö kan nig bli lite slirigt. Men skam den som ger sig! Det kommer att gå superbra för dig! Du är stark, seg och envis :)
    Visst var våra åttor duktiga!? Jag har också berömt dem mycket på bloggen! Är stolt och imponerad!
    Kram på dig!

    SvaraRadera