30 november 2010

Skyltsöndag i Bengtsfors

Årets julskyltning i Bengtsfors Glasmästeri är klar och visades upp i söndags med som vanligt mycket folk som kom inte och spanade på julpresenter både till sig själv och andra. årets skyltning erbjöd inte riktigt lika många kulor som föö om åren vilket gjorde skyltningen betydligt smidigare. Kulor tar tid att hänga upp nämligen. Nöjda blev vi iallafall vi som skyltade och gjorde iordning butiken. Som in hör av namnet inhyser butiken också ett glasmästeri. Ta gärna ett besök i Bengtsfors för att kolla in butiken! Finns caféer och andra butiker också. Bland annat My Shop som har hur snygga kläder som helst. Allt ligger på samma gata i Bengtsfors.


Fönster i rosa och vitt och med en hel del hjärtan. Gjorde jag iordning!
Samma fönster lite närmare. Askarna som ni ser vill jag själva ha massor av. De är så fina!


Detta rum gjorde mamma iordning. ingen bra bild, men det blev jättebra. Rummet fick massor av lyktor och gick i färgerna svart och silver mest. Lite rockigare tema här!
Mitt i stora rummet placerade vi många av tomtarna och kulor.

Ulrika (svärmor som äger butiken) har gjort iordning ett rum till så att det ska bli lite mer kökskänsla. Blev superbra här och det var lätt att skylta i denna nya del av butiken. Rött och vitt!
Samma vägg!
Jag får ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna men vad gör man när man inte har någon bra kamera med sig?
Hela lördagen gick till detta arbete för mig. Johan däremot och svärfar flyttade hela vårt bohag till den nya lägenheten där jag befinner mig just nu. Blev jättemysigt! Jag lägger snart upp kort så att ni kan kolla in placet. Ska bara få lite mer ordning först.

1 kommentar:

  1. Å najs!! Behöver lite julfeeling i brist på julprylar här hemma!! Kram.

    SvaraRadera