21 november 2010

Önskelista

Hmm... Det är ju snart jul och då ska det ju skrivas en önskelista. Givetivs har jag en! Den är inte så billig precis, vet inte hur jag ska lösa det, men kort är den iallafall, bara 4 saker, he he ;)

Smycken från Rock by Sweden Det är de smycken som pryder Laila i Idoljuryn. Örhängena är ju så snygga.Skinnjacka, ja den har ni ju sett förut.


Längdskidor, här behöver jag läsa på lite för att få lite koll. Har funderat på att genomföra klassikern nästa år. Oavsett så är ett par längdskidor något jag sagt att jag ska köpa i två vintrar nu. Har kollat in Intersport och deras paketerbjudanden. Kanske detta paket vore något. Kanske jag ska ta ett av de som är lite billigare på samma sida. Hmmm....
Träningskläder speciellt linnen. Finns också en hel del billiga snygga på Intersport. Ska nog ta mig en sväng ut till Ida på Intersport.

Fixa till håret vore också nice, färg och friss. Så här kanske, men med samma längd som nu. Har ju haft lugg förut. Fram med plattången är det som gäller då.


Sen är det ju detta med mountainbike, det borde man väl kunna låna när man ska ha vid multisporttävlingar. Är en ganska stor kostnad känns det som, måste grunna på det ett tag. Jag har ju en superdupercykel redan med. Nja det finns inte med på önskelistan. Nästa år kommer nog önskelistan se annorlunda ut med en massa prylar till vårt drömhus.

Vi har dessutom en massa presentkort kvar från gratulationerna för vårt vigsel och dessa ska ju användas. Kanske ska ta en sväng på stan i december för att köpa upp dem.

2 kommentarer:

  1. Hoppas att du löser klapparna själv, tänkte väl att vi skulle göra som tidigare att man köper sin egen klapp. Mamma

    SvaraRadera
  2. Ja, men precis så tänker jag också. Nu har ju jag avslöjat mina dock, det var inte bra! Då blir det ju inget rim att lösa ju! Kanske ska komma på några bra rim till önskelistan också! Kan ju vara användbart i andra sammanhang!

    SvaraRadera