21 november 2010

Nytt besöksrekord

Underbart, idag slog min blogg rekord i antal besök, 80 hittils.

Jättekul och hur hedrande som helst. Jag är smickrad. Och ja, jag är en tävlingsmänniska, rekord är av någon anledning viktigt för mig :) Jag vill dock aldrig slå rekord i något jag inte har en ärlig chans att slå rekord i. Då lägger jag mig platt och blir en usel förlorare, eller jag deltar helt enkelt inte för att slippa vara den där usla förloraren. Oj, vilken bekännelse, men ni som känner mig, vet att så är det. Ren sanning om mig, det bjuder jag på!


Det kanske är hur dåligt som helst i bloggvärlden med 80 besök, undrar vad många Blondinbella har på 1 minut? Vad vet jag om det. Men för mig är det jättekul med 80 besök på ett dygn och nytt rekord :) Ni besökare får ett hjärta av rosor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar