17 november 2010

Löpning


Tänk att det kan vara sååååå underbart! Som idag att få springa i glittrande natur med solen i ansiktet! Var så synd att jag inte hade kameran med eller filmkameran och filmade så ni fick ta del av känslan! Nästa gång då åker den med om det är sånt väder som idag.


Mitt gympapass idag var grymt! Gick bra som tusan, 15 personer kom idag, rekord! Hade bytt ut två låtar i slutet så det blev lite mer kondis. Fick lite synpunkter i slutet på träningen angående upplägget. Vissa av sakerna kan jag ändra på till nästa passupplägg som blir efter jul.


Mina 45 kilos på bänken känns i armarna denna veckan. Lite tungt att göra armhävningar, det blir att strunta i dem resten av veckan så jag är pigg till lördagens styrka.


Vägde mig igår också. Trodde det skulle vara stabilt eller kanske att det gått lite på plus till och med. Har kännts soma tt jag svullat en del med pizza och mycket mat och mer kolhydrater samt att ajg inte kört så mycket konditionsträning de två sista veckorna. Men icke sa nicke. Minus 1 kilo. Nu måste det stanna! Det är alltid lättare att gå ner än att hålla vikten stabil. ska försöka lägga in lite mer kolhydrater ändå. Speciellt de dagarna jag löptränar, det tar nämligen mycket av dem! Funderar på att skriva upp vad jag äter, men det känns lite jobbigt att göra det. En vecka kan man ju köra det på för att sedan kolla vad man kan ändra på.

1 kommentar:

  1. Kosten är alltid ett mysterium... Det gäller att testa sig fram och oftast tar det lite tid.

    Jag kan tänka mig att löpturen var underbar. Härligt att det kändes bra.

    Dina 45 kilo på bänken såg superbra ut. Gööör stark är du :) Heja heja heja!!!

    SvaraRadera