18 november 2010

Livet är så gött

Ibland stannar jag bara upp och förundras. Det som för ett år sedan var en ren mardröm kan nu te sig som helt överkomligt. Livet leker, det finns massor livet kan ge och det gör det nu bannemig.

Träning

Träningen går superduper, jag har nått ett mål som har med vikt att göra, kanske låter fånigt att ha det som ett mål och att tjata så om det, men det skiter jag i, jag är jättestolt och det tar ingen ifrån mig. Mitt andra mål att bli stark och forma kroppen börjar också ta sig, i detta fallet gäller det nu att hålla vikten för att kunna lägga på de sista musklerna. Bänkpressen ska upp till 50kilo. Känns som att det kommer funka. Snart är det dags att sikta framåt med nästa års mål. ska de ändras lite, finslipas? Vi får se snart uppdateras de iallafall. Jag har superduperkul med alla mina poolare på KMTI, det är helt underbart att få vara instruktör där. Puss på er! Idag fick mina boxkompanjoner en liten present, jag tror minsann de blev glada. Härligt, jag gillar er skarpt! Löpningen rullar på med Stabbe och Johan, jag tror ni märker skillnad iallafall, även om min andhämtning är något ansträngd ibland! Löpningen med Johan har blivit lite lidande då vi tränar olika tider och har lite olika mål med vår träning. Jag måste ju anpassa mina träningar till de tider jag har pass tyvärr. Söndagar framöver måste vi börja få in, eller hur darling?! Kanske blir bättre när du börjar träna på KMTI! ;) Styrketräningen är fantastiskt kul, det har jag aldrig upplevt förut. Guld! Tack igen broder!

Familj


Vi håller på att flytta för att snart bygga vårt gemensamma drömhus. Helt sjukt att vi får möjlighet att bygga detta hus. Det är tack vare allt slit med Johans utlandsjobb och mitt väntande här hemma. Extra timmar och vikarietid. Dessutom firar vi ju snart ettårig bröllopsdag. Inte illa! Jag har världens bästa man dessutom. Han ger mig utrymme och håller mig fast samtidigt! Han förstår mig och vi kör ofast som ett team. Vi går igenom tuffa tider och går starkare ur dem. Vi upplever fantastiska saker och blir taggade av dem. Vi blickar framåt och ser en framtid. Jag älskar dig!


Min familj står mig nära och ni betyder allt!

Jobbet

Mina elever är hur gulliga som helst, jag känner verkligen för dem. Det är tufft ibland, men jag får oftast tillbaka både kärlek, värme, beundran och respekt. Det är underbart. Jag får jobba med utveckling och kan sprida goda tankar och idéer omkring mig, det gillar jag. i och med att jag och mina kära kollega Mia har jobbat med vår matteverkstad och haft kurser kring detta har nya dörrar öppnats. Vi har fått åka på Skolforum och ställa ut verkstan, och dessutom fått erbjudande oma tt få åka till Biennalen 2012. I januari ska jag få åka till London dessutom på Bett, en av världens största IT mässor som bygger på IT och lärande i skolan.. Så himla kul. just nu känns det som ett fantastiskt flow. Lönerförhöjning fick jag med, hi hi!


Vänner

Ni finns alltid med mig! Jag vore inget utan er, ni finns när ni behövs även om jag inte alltid ger tillbaka lika mycket.Med detta i bagaget kan man inte annat än lyckas! Det är ju massor mer, men då skulle jag behöva skriva en hel roman.

Vill bara säga att jag mår så himla bra och vill dela med mig av det!

6 kommentarer:

 1. Roligt att läsa Frida!

  Jag var övertygad om att du skulle lyckas i livet redan när vi satt tillsammans i skolbänken på högstadiet... Det är alltid skönt att ha rätt ;)

  Kul att få veta vad som händer. Det var längesen...

  Kram Erika

  SvaraRadera
 2. Det är underbart att läsa detta! Känslan man har när allt är på topp, är nästan obeskrivlig. Du har verkligen fått fram hur det ska kännas. Man blir peppad och inspirerad av dina positiva ord. Tänk om alla var som dig ;) Livet är för kort för att må dåligt, det gäller att njuta varje dag. Jag är så glad över att du finns! Stor kram!

  SvaraRadera
 3. Va fint du skriver Frida! Jag tycker att du är enastående, så himla duktig, omtänksam och go! Stor kram till dig!!!!!!!

  SvaraRadera
 4. Ni vänner, ååå vad ni är gulliga, era ord värmer också massor. Det är grymt vad lite kärlek kan ge massor. Ha en fin fin helg på er! Puss och kram!

  SvaraRadera
 5. Jo, Frida min dotter, du är mycket speciell och har alltid haft mycket att ge till andra. Att du kan känna glädje är också dig väl förunnat.

  SvaraRadera
 6. Tack mamma! Ja du känner ju mig!

  SvaraRadera