30 november 2010

Helgens flytt och träning

Flytt
Måste bara få hylla svärfar en gång till för hans insats i vår flytt. Vi gjorde ett byte. Jag och mamma åkte till Bengtsfors för skyltning och Jan-Erik åkte till Karlstad för att flytta allt till vår lägenhet. Han hade dessutom med sig ett lass till Bengtsfors förra helgen och denna helgen med. Vilken man!
Helgen har med andra ord varit allt annat än vila och lugn. Vi hann dessutom ut i snöovädret i söndags för en nätt löptur på sisådär 8,5 km. Jisses, det var som att springa i sand och med småspik i ögonen. Stölligt? Jorå!

Nästan alla kartonger är uppackade och en ny byrå för kläder är inköpt och nästan ihopmonterad. Det var tvunget då lägenheten inte har så många garderober.
Bilder kommer på lägenheten!
Linus
Linus bor hos mamma och det tackar jag henne för massor. Jobbigare än jag trodde att inte ha honom här faktiskt! Jobbigast av allt om jag tänker efter. Lägenheten trivs jag hur bra som helst i. Linus har dessutom gått över till en billigare föda, nämligen tonfisk för katter. Tro det eller ej men han äter den faktiskt, trots att den faktiskt bara kostar 5kr burken. Säg inte det till honom för då kan han bli fisförnäm igen. Tror det är Pripps (mammas gammelkatta 19 år) som han konkurerar med om maten, ha ha! Desstuom har han blivit stursk och morrar och jamar när mamma lyfter upp honom. Tror han är tuff av någon anledning. Det får det bli annat med!

Träning
Igår körde jag nästan livet av mig, men bara nästan. Vurpade och har fått en liten extra rumpa på vänster lår. He, he, jädrar vad halt det var, men det gick bra iallafall! Löpningen blev jobbig då jag inte fått i mig tillräckligt. Har inköpt bröd och ägg och kaviar som ska intas på frukost från och med nu!

Startar veckan med en rivstart och idag blev det nytt rekord igen på bänkpressen, 4 set, 6*45kg, 6*45 kg, 6*47.5kg, 4*47,5 kg strikt. Dessutom ökning på triceps och på latsdragen. Maffigt värre!

Den fortsatta veckan verkar bli kylig och då kan det vara lite svårt att motivera sig för utomhusträningen, men jag ska ge det ett försök iallafall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar