6 november 2010

Helgens bravader

Fredagen började med att vi bytte bank, från Swedbank till Nordea. Känns helt rätt. Johan har lagt ner såååå mycket tid på att hitta banken med de bästa förutsättningarna inför vårt husbygge. Nu har vi valt och det känns finfint i magen. En hel del att fixa med detta. Lönen kommer iallafall in på nya kontot till att börja med.

Jag köpte ett par nya jeans på Gina Tricot också, bara 200kr och de satt som ett smäck! Skönt att köpa kläder när de sitter som de ska! Fick dock order om att: Nu är inköpen slut för din del Frida! OK då! :) (Det är inte jag på bilden)

På kvällen var det som vanligt tacos, dock ingen milen, då fredagen ska vara vila framöver.

Idag lördag började jag med att packa i kartonger. Har fått ner en hel del som ska vidare till Bengtsfors för att förvaras under vår tid i lägenhet. Flytten närmar sig med stormsteg.

Ett mysigt cirkelpass hann jag med också innan lunch med bästa Emelie och Stabbe, som såg lite slitna ut idag ;) men de kämpade på som vanligt. Riktigt bra!

I morgon väntar styrkepass och en massa jobb inför måndagen. Då börjar åttornas Hälsovecka där jag har en del grejer att fixa innan måndag.

2 kommentarer:

  1. Frida, träna inte ihjäl dig! Kram till dig!!!!!

    SvaraRadera
  2. Absolut ingen fara Malin, jag tränar för ett låååååångt liv!

    SvaraRadera