25 november 2010

Flytt och träning

Ja det här med att flytta är ett ganska stort projekt. men jag tycker det flyter på bra. Jag hann med och träna idag också. Färdigpackat redan vid 18.00. I morgon blir det styrketräning vid 7.00 så nu fyller jag på med Wookmat som jag köpt på KMTI i Mollys hörna. Det ska ni verkligen testa. Malin som är kocken i Mollys hörna gör superduperbra mat och mackor för folk som tränar mycket, eller för dem som helt enkelt vill ha god mat. Jag köpte på mig 4 rätter och 2 fitnessmackor nu när maten är nerpackad här hemma, det blir super det.

Dagens träning bestod av intervaller på löpbandet. Mumma säger jag bara, det var hur gött som helst. Körde 10 intervaller, 90 sek vanligt tempo, 60sek hårt tempo och 30 sek långsamt tempo. Därefter lite lutning på bandet i olika tempon. Sen var det boxpass som jag ledde, hade möjlighet att köra lite själv också. Skönt!
Vägde mig också och nu stod vågen på samma som förra veckan. Bra Frida!

I morgon eftermiddag blir det skurduken, hucklet och städrocken som åker fram, då ska huset städas ur. På lördag morgon säger jag hej då och far till Bengtsfors för att julskylta och kommer åter på kvällen till den nya lägenheten på Strand. Då blir det jättenära till träningen, så nära att jag till och med kan köra fler morgonpass. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar