11 november 2010

Energi till övers, någon som vill ha?

Oj, oj, har klarat av en vilodag iallafall. Promenad med eleverna idag räknas inte som träning!

Jag har testat Blossas årsglögg och blev inte så impad. Jag gillar saffran så det hade kunnat vara mer smak av det tycker jag.

Det märks att jag har en del överskottsenergi. Den har lagts på att packa flyttlådor, skälla i telefon, fixa till Linus päls samt tvättat honom, kört tvättmaskin, hängt tvätt, plockat in all tvätt från tvätthögen (har typ inte hänt sedan i somras), rättat prov, handlat, diskat, planerat nyår. Nej nu får jag ge mig! Någon som vill ha lite energi kanske?

Och en sak till också, spanar in lite på andras bloggar på personer som tränar sin kropp för att få mer och synligare muskler. Blir lite nöjd med tanke på att jag endast hållit på i 12 veckor och mitt huvusakliga mål faktiskt är att springa fort. Har ju dock ett delmål som säger 50kg i bänk på 4*6 reps till jul samt att bli tightare. Snart kommer det foton och film :D (Om jag vågar)

Yihaaa! vad ska jag nu hitta på?

2 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att man kan få gjort lite "husliga" saker när man har energi över? Tänk vad mycket du har fått gjort :) Själv har jag haft noll energi när jag kommit hem, men så är det ju ibland. Vila ÄR bra... Tänk att man måste övertala sig själv till det ;)

  Det där med foton och filmer har jag också funderat länge på, men aldrig fått tummen ur. Vi kanske skulle kunna ta en tur till KMTI med kameran i högsta hugg, en lördag eller söndag då det inte är så mycket folk :) Det är ju roligt att visa sina framsteg samt peppa och motivera andra. Vad sägs om att lägga ut "krabban" på bloggen... Hahahahaha!!!

  Ha en underbar helg! Jag drar till Bullaren och på 30 års kalas.
  Kram kram!

  SvaraRadera
 2. He, he, ja tanken slog mig faktiskt också igår. Det är klart vi gör! Ha det gött i Bullaren! Kramis!

  SvaraRadera