13 november 2010

Bänkpress rekord igen, förevigat

Idag satta jag nytt rekord igen på bänkpress. Skönt som attan. Hade dessutom en gubbe som stod och stirrade typ varje set jag gjorde. Han kanske vart impad?! ;) Brorsan Henrik filmade andra settet, kolla in det nedan.Han filmade latsdragen också, här kör jag på 75lbs. Hade kört på 100lbs precis innan, men det blir lite för tungt för att fixa hela setten på 8 stycken så jag får gå ner till 75 på sista. Det är ju så himla stor skillnad mellan dessa vikter, men snart funkar 100lbs hela vägen också.Ge gärna feedback på tekniken om du vill! Mitt och min PT.s (broders) mål är att det ska vara så strikta reps som möjligt hela setten!

1 kommentar:

  1. Ser bra ut! Det är ju skitbra att se sig själv. Får ta tag i detta jag också :)

    SvaraRadera