7 oktober 2010

Träning, träning...

Igår vart det en långrunda igen. Underbart gött men väldigt mörkt. Hade två följeslagare (Stabbe och Anders, Frida B du får hänga på nästa gång) så jag kände mig trygg hela vägen i mål. Går så himla lätt med löpningen nu altså. Nästan så att det känns lite mysko. I förrgår var jag rätt sliten men igår vid löpningen var det bara att trampa på. Underbart med andra ord.
Idag på morgonen väntar simning för första gången på några år. har inhandlat ny baddräkt. Så nu är jag redo. Några andra än Stabbe som är på, 7.00 i badhuset? jag har inte fått avboknings-sms ännu iallafall. Go, go, go! I eftermiddag blir det boxning efter jobbet. Det ser jag mycket fram emot. Fantastiskt roligt även om sparring inte står högst upp på listan direkt. Ska hitta mod till det också någon gång, väntar lite med det dock. ;S
Vilken dag detta blir. Helt fantastisk. I kväll är det du och jag Linda som ska köra skiten ur andra på vårt boxpass. Yiiihaaaa!
Nästa vecka blir lugnare. Lite färre tränignspass. Gött?! Vi får se.

2 kommentarer:

  1. Det låter underbart! Det är ju roligare att träna med andra :) Vilken energi ni har! Kör hårt ikväll! Ses säkert på KMTI. Kram!

    SvaraRadera
  2. 1,9 mil blev det visst enligt en av följeslagarna. Inte så dåligt!

    SvaraRadera