26 oktober 2010

Stark som satan


Var och styrketränade idag igen, som alla tisdagar. Kändes mycket bra på bänkpressen idag. Kändes rätt och lätt på något sätt!
Var skönt att få ur sig lite av agretionerna jag haft idag. Är på ett förfärligt dåligt humör. Skulle behöva ut och springa lååååååååångt, typ 2h. I morgon blir det intervall dock, ska känna på olika tempon på 1km för att veta hur det känns.På lördag tror jag två timmars blir, var ett bra tag sedan nu.

Nästa vecka börjar nya schemat på KMTI, då kommer nog träningsschemat ändras lite för min del. Funderar så här, men ska rådfråga min coach broder Henrik också.

måndag: ACM, Core, boxning
tisdag: Styrka
onsdag: Snabb löpning/intervall och KMTI-gympa
torsdag: Simning morgon eller boxning kväll, löpning kväll
fredag: Vila
lördag: Styrka
söndag: Långlöpning

Har lagt in vilan på fredagar här, får se hur jag gör med det. Johan tycker det är nice att löpträna då, men jag är så förbaskat trött på fredagar så det känns bättre att vila då. Jag är piggare på söndag och tror jag kan få ut mer av löpningen då. Det går ju lätt att byta dag också från söndag till fredag och tvärtom. Kanske styrketräningen lördagar också blir bättre då. Hmm... Får tänka lite på det. Johan ska ju dessutom börja springa på något schema så fredagar kanske inte passar för honom heller och ska jag nå resultat så får jag nog vara självisk. Jag gillar att boxen ligger direkt efter mitt pass på måndag då kan jag lättare hoppa på det passet. Gympapasset är det jag som har också., lite intervall vore nice för det passet. Slutar ganska tidigt på onsdagar och då hinner jag hem relativt tidigt också på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar