26 oktober 2010

Soffor

Har börjat leta efter inredningsstilar till huset. Redan tänkter ni? He, he sån är jag. Jag vill ha en mjuk inredning på nedervåningen, med en blandning av New England, vintage personligt. Det ska kännas rofyllt. Rofyllt är känslan för nedervåningen. Det får inte bli Västkusten, utan New England om ni förstår vad jag menar. Det kommer vara en del väldigt moderna intryck också, såsom högblankt vitt i köket och vitt matbord med vita stolar, men det får ge lite karaktär åt vem jag är tror jag. På övervåningen kommer det blir lite mer svart, maskulint, spännande. Lite som på Brothers/Sisters i Karlstad. Spännande och vågat är känslan jag vill åt på övervåningen.

Det här är iallafall typer av soffor jag vill ha på nedervåningen. Svulstigt!
Och lite såhär för sovrum och övervåning, fast MERA, MERA!Nu blir det att leta inspiration på sighten Styleroom. Där kan ni hitta mitt hem också såsom jag bor idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar