19 oktober 2010

Nytt träningsprogram och gamla bilder

Idag testades det nya träningsprogrammet i gymmet. En del nya intressanta övningar. Benpress gillade jag starkt. Även nya axelövningarna var perfekt att köra! Ser redan fram emot lördagen. Bra jobbat broder Henrik! Snart blir du avlönad dessutom, ;) Kändes dock lite ovant när man inte kört på en vecka drygt men det kommer snart igen!

I morgon blir det en längre springtur om viljan får bestämma. Ser fram emot det faktiskt!

I morgon kommer dessutom ritningarna för husets planlösning och fasadritnignarna att läggas upp. Ska ta med dem till jobbet och scanna in dem.

Min gossiga pissemiss Linus ska få några bilder på bloggen idag.
Han gillar väskor och handfat som sovplatser. har oändligt med bilder på detta. När jag tittade på gamla foton nu blev jag nostalgisk och har bestämt mig för att lägga upp foton från gamla goda minnen minsann, en ny etikett med andra ord väntar inom kort.
Han älskar sin klöspinne över allt annat, den tar han ett tag då och då...
Sigge är brorsans dvärgpudel, han och linus är ganska bra kompisar, såpass att de nosar varandra i rumpen iallafall. ;)
Hmm mattor och IKEA väskor går också fint att sova i, även den stora tvätthögen är mysig!


3 kommentarer:

 1. Vad härligt att det gick bra i gymmet! Det såg superbra ut :) Snäll broder du har... Jag får ta och skriva till honom om mina tankar kring träningen. (Hoppas det nu går bra Henrik.)

  Vilken underbar katt du har! Bilden med handfatet är absolut bäst, hahaha...

  Kramiz!

  SvaraRadera
 2. Gör det Elin, så ska jag försöka hjälpa dig så gott jag kan! Haha, älskar dom nya Linusbilderna.

  SvaraRadera
 3. Anonym antar jag är broder som skriver. Så det går finfint det. Jag lovar att det kommer fler bilder, jag har en ännu bättre på Linus, när han ligger i en banankartong och jäspar stort. Så fulsöt!

  SvaraRadera