18 oktober 2010

Nya palatset...

Holy shit... Vilket place jag har varit på idag då. Nya KMTI säger jag bara. Körde i typ 4 timmar tror jag. Var i totalt chocktillstånd och ett lyckorus utöver det vanliga. Det blev ju inte sämre precis när Bengt (en stammis) kommer fram och ger mig en ros sådär mitt framför alla andra kunder på passet. Helt underbart, sådant uppskattas. Det ska tilläggas att alla instruktörer han tränar för och de i repan också fick varsin ros. Han är för gooo... tack så mycket, han gjorde min dag ännu bättre. Den började dock inte så strålande.


Min väckarklocka ringde inte, mobilen hade hängt sig under natten. Så himla B! Men sant! Missade på det viset mitt första utveckliingssamtal som började 7.30. PINSAMT! Dessutom prov första timmen och det var inte utskrivet. Det var dock tillverkat i datorn. Tur man är snabb ändå. Vaknade 7.45 och var på jobbet 8.05. Tjohoooo... På´t bara! Dagen blev dock bara bättre och bättre och slutade med ett lyckorus.

I morgon beställer vi dessutom vårt kära hus. Går igenom ritningarna just nu. Nu känns det på riktigt. Jag fick kompromissa om vissa saker men det mesta fick plats i budgeten. Vilket panghus vi kommer att bo i.


I morgon blir det styrka med broder och ett helt nytt styrkeprogram! Nu är jag sugen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar