29 oktober 2010

Hjärnsläpp

Körde en supercirkel idag på träningen, sen tog det stopp i hjärnverksamheten. Blir lite fundersam över detta med fredagskänslan! Jag är liksom inte hungrig men är hungrig i hjärnan, så att jag blir lite förvirrad på fredagar. Vad är det för syndrom? Boxning var med andra ord inte det bästa att köra idag då det krävs en del hjärna för det. Hur tusan går det ihop när hjärncellerna försvinner pö om pö för dem som boxas på riktigt? Ja inte vet jag!

Ett cirkelpass är uppbyggt med olika intervaller. Idag var det först 40-20 intervall 10 övningar tror jag i två varv med lite mer fokus på styrka fast med puls, sen var det tre varv på 30-10 med mer fokus på puls. Jag gillar pulsbaserad träning så de sista tre varven var fantastiska! Svettigt ska det vara! Man lurar kroppen att kröa lite mer än vad den orkar då man byter övning varje station. Då glömmer man bort tiden.

Hmm, nu är det iallafall uppladdning för morgondagens styrkepass. Har fått förhållningsorder från coachen som sagt att det ska köras 4*40kg på bänken i morgon. Inklusive uppvärmning då! Vila länge om det behövs mellan för att orka, resten av passet blir det kort vila mellan seten och på samma vikt som i tisdags. Känns som ett bra upplägg. Coachen får ett sammandrag efteråt, så även bloggen!

Nu ska jag äta igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar