29 oktober 2010

Helg igen och jag är ensam

Jaha, fredag igen, tiden det går som tusan.

Jag har lovat mina elever chokladtårta idag, de är så goa. Jag har varit lite sen att rätta deras prov och då är en muta aldrig fel. De nappade direkt. Så det blir att åka och shoppa detta under förmiddagen. En massa grädde blir det också.

Efter jobbet blir det träning med Stabbe då äkta mannen saknas ikväll, kanske Emelie är med också, vi får se. Har dock bestämt att fredagen från och med nästa vecka blir vilodag. Idag blir det cirkelträning, och det funkar bättre än löpning om man är trött. Sen blir det fredagsmys hos moster Ingrid osm har en moster till på besök, moster Kerstin. Ska försöka mig på några kort så kan jag lägga upp dem. I morgon kommer mamma och hon ska också fotas så får vi se om ni tycker de är lika. He he!

Jag har en del mostrar, 4 stycken och en morbror. Mormor låg i hon!

I morgon blir det dessutom styrketräning igen med käre broder. Kan tänka mig att det blir lite ökningar här och där.

Ha en fantastisk helg nu allihopa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar