22 oktober 2010

Fullt ös mot helgen

Fredag igen. Lovade ju att jag skulle lägga ut bilder på slutbeställningen av huset. Jag lovar att det kommer idag. Tar med dem till jobbet för scanning. Promise!

I onsdags blev det en inte så lång runda på 40 min men där jag hade andan i halsen och verkligen fick fokusera på att inte uppnå mjölksyra. Hade Styabbe som drog och det är guld värt när jag ska hålla tempot uppe. Och jo, jag joggade inte jag sprang. Nu måste jag nog snart ta en runda på en mil för att se vad det blir för tid. Jag har ju ingen aning om vilket tempo jag har. Tänkte mig en sväng till Tingvalla också för att köra 1 km på banan i olika tempon för att känna hur 4,30 tempo känns och 5 tempo och 4 tempo. Sanckar minuter per kilometer nu altså.

Idag blir det milen med Johan dock utan tidtagning, ska köra lugnare tempo idag. I morgon styrka med broder och lördag ska ägnas åt att träna på gympapasset. Jag är snart igenom det och ska testa det på Stabbe och Emelie, därefter cirkelträning.

Lördagen ska dessutom ägnas åt shopping på stan vilket Johan vill eller inte. Nödvändiga atrialier såsom foundation, mascara samt två nya BH, då det nästan inte finns något kvar i dem jag har nu. ;) Tråkigt men sant, jag gillar dock det andra som viktnedgång medför och det överväger dessutom markant så så får det bli!

Här kommer en bild från ett mycket speciellt tillfälle också. Det är minsann snart 1 år sedan. Så planeringen är i full gång över vad vi ska göra då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar