8 oktober 2010

Första målet nått!Igår nådde jag första målet, om ändock med mycket liten marginal. Vågen stog på rätt tal så att säga. Så himla gött! Nu är det bara att hålla i.
Körde dessutom min första sparring på boxning. Hmm... Kände mig som en kratta och ja det är jag ju också. Bara att hänga i med andra ord. Måste bli lite tuffare för tusan. Tappade luften också, vilket min sparringpartner tyckte var nonsens. Jahaja, bara att resa sig upp och köra igen.
Simningen på morgonen var himla gött, det blir det mer av. Idag var jag dessutom starkare än någonsin. Bådar gott, tekniken blir bättre. Nu blir det vila från styrka en vecka då KMTI är stängt för flytt. Sen kör vi 8 veckor igen innan vila och utvärdering.
Ska under veckan smygträna på mitt fotarbete i boxning!
Hunnit med långlöpning och aerobic och en massa annat kul i veckan dessutom. Underbart!

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt att nå sina mål :) Grattis! Jag har en bit kvar tills magrutorna och andra muskler syns ;) Men de är på väg... Hoppas helgen varit bra! Kram!

    SvaraRadera