14 oktober 2010

Aerobic utomhus


Tjooo, vilket ööööööös. Behöver inte säga mer. Elin du är underbar. Vi ska definitivt köra igen, många gånger både inne och ute såklart. Sommarens aerobicpass får en ny dimension i korta schorts och ett coolt linne. Ja jisses säger då det.
Tänkte mig något såndant här, ha ha ha!!! Fast utomhus då, hi hi hi! Vad gör killen på denna video egentligen? Vad har han att tillföra filmen?
Missa inte detta!

Aerobic med små klädtrasor

Tyvärr blev det inga kort på kvällens aerobicpass och vi hade jättemycket kläder på oss då det blåste en hel del.Vi hade full upp med att peppa deltagarna

I morse var det simning återigen. Utan sällskap denna gång, men det blev dryga 1000m. Inte så långt men skönt iallafall. Bastun och massage av jetstrålar var himmelskt efteråt.

Vill ni kolla in Elins blogg? Klicka här

På måndag gäller det iallafall, då blir det pass i den nya stooooooooora anläggningen. Jag längtar som bara den. Har jag tur kan jag köra ett pass redan på söndag med ett antal tränignssugna poolare. Ska nog testa mitt KMTI gympapass på dem tror jag.

Passbeskrivningen är: Träning för den som gillar att utmana sig själv. Fokus ligger på konditionsträning där pulsen varierar från hög på rusher, löpning och hopp till lägre vid styrkemoment och steg. Maximalt två steg/hopp i kombination som är återkommande, varvas med löpning samt styrka för hela kroppen utan vikter och redskap.

Nästa vecka kan du träna gratis på KMTI, det är öppet hus så kom dit och kolla läget, vi är massor av instruktörer och personal som tar hand om dig.

Nu blir det fullt ös mot helgen. Milen i möra, och på lördag kväll eventuellt restaurangbesök och kanske en kortare barrunda med maken för att på söndag avrunda helgen med ett besök på KMTI för att piffa till det samt förhoppnignsvis lite inomhusträning. Vi får se

1 kommentar:

 1. Ja det var verkligen roligt igår... :)

  Vilken aerobicvideo, hahahaha... Ja nästa gång blir det den outfit:en. Då kanske det kommer lite fler killar på våra pass ;)

  Jag längtar till nästa vecka, när vi öppna nytt. Det blir helt otroligt! Men vi bör marknadsföra oss nu när allt är nytt. Det kanske kommer längre fram när allt rullar på.

  Nu är det fredag! Gööööööött..

  Kram!

  SvaraRadera