25 augusti 2010

Ett förtydligande kring tantvarningar

Vad gäller dessa tantvarningar jag skriver så är det absolut inte så att jag inte besitter några av dessa. Några av dem går jag allt också på. Som till exempel att skriva tantvarningar. Shit altså! :D
En extraordinär tantvarning kom jag på igår. Och det är fenomenet att man planerar in sin hårtvätt, och att denna hårtvätt inte sammankommer med att man dushar övriga kroppen också. Hur är det möjligt? Varför gör man det, och varför planerar man detta? Kan någon med erfarenhet förklara fenomenet!?

2 kommentarer:

  1. Äre tantvarning om man aldrig sminkar sig i så fall blev jag tant vid 16. Känns nästan så eftersom jag vid 18 år blev kallad jävla kärring av åk6 elever när jag läxade upp dem vid busshållplatsen haha...jag kunde skälla redan på den tiden : ) Springa tjurruset som jag har velat göra i ett par år men aldrig blivit av,planerade ihop med UEIGs PA o de idrottslärarna har inte blivit av men drömmen lever...kanske tantvarning..att man inte kommer till skott med ordentlig träning.

    SvaraRadera
  2. Njaej, inte enligt mig iallafall. Du behöver inte vara orolig, inget av det du beskriver går på tantvarning. Kärring är någto helt annat, och som jag brukar säga, nej kärring det är jag inte men en jävel, jo ibland.

    SvaraRadera