22 juni 2010

Prenumerationer

Då var det dags att spara ännu någon krona genom att säga upp tidningen "Allt om trädgård", det gör ju ingenting för varje tema återkommer varje år så då kan jag ju bara ta förra årets junitidning och titta i om jag vill ha inspiration. Eller förrförra. Har blivit några år med den tidningen nu. Jag har dock fastnat i en ny tidning som heter Lantliv. Har inte köpt prenumeration, men är ganska sugen. Den har ju lite vad som. Mat, kläder, inredning, trädgård mm. bra tidning tycker jag. Funderar dock på om man klassas som mera tant när man läser dessa tidningar. Äh det gör inget. Vad andra har för uppfattning om tant struntar jag i. Tant för mig är en viss typ av kvinna/tjej/flicka. Man ser om någon är tant på lång väg oftast. Ibland kan män/killar7pojkar också gå inom begreppet tant. Skulle en tant läsa allt om trädgård så skulle hon be sin man gräva åt henne, det skulle bli raka rabatter med tulpaner satta en och en, med exakt avstånd mellan, därefter samma sorts röda ros utan något under, plastkrukor är inga problem att sätta så att den syns i en ytterkruka. Gräs i rabatten är USH! Grusgångar och asfalt går före plattor. Jag gillar dock grusgångar.
Ska försöka definiera tant någon gång inom en snar framtid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar