30 juni 2010

Packa i och packa ur

Vet inte om jag gillar sommarstuga. Kommer aldrig ner i varv mellan vistelserna. Jag ska packa i väskan och ur väskan, tvätta innehåll, ta hand om innehåll, packa i igen utan att ha hunnit tvätta och ta vara på allt mellan. Jag orkar inte heller. Fy, jag gillar inte detta.
Nej, jag gillar inte, det är för mycket jobb för att njuta av det. Nästa gång stannar jag hemma. Bestämt!

2 kommentarer:

 1. Jag håller med dig. Helst av allt vill jag softa framför tv:n, spöa grannkatter, leka med husse, käka torsk och abborre. Med det sagt så har jag knappast sagt allt. Du och jag Frida är ämnade för något större, vårat öde vill oss mer, jag kan känna det i min svans, i min tass, i mina ögon och i min päls.

  Låt oss sjunga en sång Frida, Ja! låt oss sjunga en sång:

  Frida åker bort en sväng. Ut i skogen där far hon. Men dit vill ju inte jag, inte denna dag! Jag vill stanna i min säng. Jag vill äta på min torsk, inte se allt gammalt brosk. Låt mig stanna där jag är, annars blir jag cp och sär.
  Låt mig vara den jag är. Jag vill leva här och nu. Torsk och makrill jajemänn. Men det slutar ju ej här, snart så beger jag mig ut - förvandlar där min strut.

  SvaraRadera
 2. Ha, ha, vem kan detta vara då. Fantastisk sång. Jag är hemma iallafall denna gång när de andra farit till sommarstugan. Skönt, ska pula här hemma jag.

  SvaraRadera